More

    Минималната потрошувачка кошничка во март 36.768 денари – зголемена за илјада денари од почетокот на годината

    Минималните трошоци на едно четиричлено семејство во март изнесуваат 36.768 денари, објави денеска Сојузот на синдикати на Македонија, кој секој месец ја прави пресметката на синдикалната минимална кошничка. – Од почетокот на годинава е зголемена за 1.000,00 денари, а во однос на претходната година во месец март е зголемена за 3.000,00 денари. Најголемо зголемување има кај […]

    The post Минималната потрошувачка кошничка во март 36.768 денари – зголемена за илјада денари од почетокот на годината first appeared on TV21.mk.

    spot_img