More

    Фон дер Лајен: Бугарскиот план е еден од најамбициозните

    Бугарскиот план за закрепнување е исклучително добар и е еден од најзелените планови во ЕУ. Ова го истакна претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен, која во Гранитната сала на Министерскиот совет во Бугарија и официјално ја предаде позитивната оценка за мерките и проектите поставени од Бугарија. Тие вредат 12 милијарди лева – 10% од бугарскиот […]

    The post Фон дер Лајен: Бугарскиот план е еден од најамбициозните first appeared on TV21.mk.

    spot_img