More

    Ахмети: Освен Левица не постои политичка партија која е против НАТО и ЕУ

    Претседателот на ДУИ, Али Ахмети во интервју за РТВ21 Косово посочи дека освен Левица не постои политичка партија која е против Европска Унија и НАТО. „Нема политичар во Македонија, освен една мала партија наречена Левица која е против зачленувањето во НАТО, против Европската Унија, против Охридскиот договор, против Преспанскиот договор, против признавањето на Косово, против […]

    The post Ахмети: Освен Левица не постои политичка партија која е против НАТО и ЕУ first appeared on TV21.mk.

    spot_img