More

    Втор ден од предупредувачкиот протест на УПОЗ – „Мораме да најдеме решение“

    Претседателот на УПОЗ, Трпе Деаноски денеска во изјава за медиумите истакна дека денеска е вториот ден од предупредувачкиот протест. Според него, излезеноста во текот на вчерашниот ден е повеќе од задоволителна. „Имавме излезеност од сите вработени и членови, како и не членови на синдикатите. Вработените ја препознаа пораката на синдикатот на УПОЗ, ја препознаа правичноста […]

    The post Втор ден од предупредувачкиот протест на УПОЗ – „Мораме да најдеме решение“ first appeared on TV21.mk.

    spot_img