More

    Украина: Инфраструктурата на Одеса погодена од руски напади

    Во последните часови официјални лица од Одеса рекоа дека јужниот град бил погоден од ракетни напади. Русите започнаа напади врз пристанишниот град од Црното Море, велат тие. „Како резултат… беа погодени инфраструктурни објекти во регионот на Одеса“, напишаа градските власти на Телеграм.

    The post Украина: Инфраструктурата на Одеса погодена од руски напади first appeared on TV21.mk.

    spot_img