More

    Еве ги најскапите предмети продадени на аукции во 2021 година

    2021 година можеби е година на NFT, но богатите колекционери сè уште фрлаат многу пари на физички и историски предмети со висока вредност. Колекцијата вклучува вообичаени предмети како што се слики и автомобили, како и некои понеконвенционални како метеорити. Направивме рангирање на најскапите предмети продадени на аукција минатата година. „Жена покрај прозорецот“ на Пабло Пикасо – […]

    The post Еве ги најскапите предмети продадени на аукции во 2021 година first appeared on TV21.mk.

    spot_img