More

    Мит е дека црните мачки носат несреќа: Еве зошто не треба да ги бркате од прагот!

    Едно од најраспространетите суеверија е дека црните мачки носат несреќа. Ваквото гледање е воспоставено во многу делови од светот, па на црните мачки им е многу потешко да најдат згрижувачки „родители“. Интересно е што тука е и Меѓународниот ден на црните мачки, кој се слави на 27 октомври, токму поради тоа да им покажат на […]

    The post Мит е дека црните мачки носат несреќа: Еве зошто не треба да ги бркате од прагот! first appeared on TV21.mk.

    spot_img