More

    ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА БОЕЊЕ ЈАЈЦА! Најубавите нијанси и дезени се „добиваат“ на целоснo бела лушпа

    Домаќинките наскоро ќе започнат со бојадисување на јајца, па затоа ви носиме неколку совети. Шарена, пошарена За јајцата подобро да ја впијат бојата и да изгледаат што е можно поубаво, најчесто се избираат со најбелата можна лушпа. Но, дури и ако не можете да најдете бели јајца, можете сами да ги избелите оние со потемна […]

    The post ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА БОЕЊЕ ЈАЈЦА! Најубавите нијанси и дезени се „добиваат“ на целоснo бела лушпа first appeared on TV21.mk.

    spot_img