More

    Саудиска Арабија: Верниците од странство можат да заминат на аџилак во Мека

    Саудиска Арабија оваа година ќе дозволи до милион луѓе да се приклучат на аџилак во Мека, по две години строги ограничувања поради Ковид-19, објавија саудиските државни медиуми. За аџиите во Мека оваа година важи правилото дека мора да бидат помлади од 65 години и целосно вакцинирани против коронавирусот, соопштија властите во Ријад. На верниците од […]

    The post Саудиска Арабија: Верниците од странство можат да заминат на аџилак во Мека first appeared on TV21.mk.

    spot_img