More

    Тројца осомничени за убиство на ракометарот на РК „Бутел“

    По добиеното известување од Министерството за внатрешни работи за случен кривично правен настан со смртни последици, јавен обвинител од Основното јавно обвинителство – Скопје, со цел да се испитаат сите околности во насока на расчистување на настанот издаде низа наредби и тоа: Наредба за обдукција на телото на починатиот, наредба за обезбедување на видео записи […]

    The post Тројца осомничени за убиство на ракометарот на РК „Бутел“ first appeared on TV21.mk.

    spot_img