More

    Дел од забранетите шеги кои биле кажани во погрешно време и на погрешно место

     Познато е дека комичарите со своите шеги и настапи честопати одат по тенката линија меѓу остриот хумор и – навредите и јавно (не)прифатливиот говор. Откако комичарката Ејми Шумер неодамна објави дека продуцентите ѝ забраниле да се шегува на сметка на Алек Болдвин и несреќното убиство на снимањето на филмот „’Рѓа“, но и скандалот со шлаканицата […]

    The post Дел од забранетите шеги кои биле кажани во погрешно време и на погрешно место first appeared on TV21.mk.

    spot_img