More

    МОН: Настава мора да се организира и за време на штрајк

     Основните и средните училишта и од утре, за кога е најавен штрајкот од страна на раководството на Синдикатот за образование, наука и култура – СОНК, ќе продолжат да работат, односно ќе примаат ученици и ќе организираат воспитно – образовен процес, информира Министерството за образование и наука (МОН). -Правната регулатива во оваа област ги штити интересите […]

    The post МОН: Настава мора да се организира и за време на штрајк first appeared on TV21.mk.

    spot_img