More

    Се уште не e донесенa одлука дали припадници на Армијата ќе учествуваат во засилување на источната линија на НАТО

    Се уште таква одлука немаме донесено и како што се уверивме и од денешната вежба ги демантиравме сите скептици дека нашата Армија не е подготвена. Но, таа одлука ќе се донесе во периодот согласно со координацијата со НАТО-Алијансата и ако донесеме и кога ќе донесеме секако дека ќе ве известиме. Ова е одговорот од министерката […]

    The post Се уште не e донесенa одлука дали припадници на Армијата ќе учествуваат во засилување на источната линија на НАТО first appeared on TV21.mk.

    spot_img