More

    Штрајк во детските градинки, основните и средни училишта во Кичево и регионот

    Најголемиот дел вработени во детските градинки, во основните и средните училишта во општина Кичево денес се во штрајк, иако дел од децата од градинките и училиштата дојдоа на настава. Исто така, и во општина Македонски Брод наставниците и учителите од овој град се во штрајк, како и во училиштата во селата Другово и Лисичани. -Во […]

    The post Штрајк во детските градинки, основните и средни училишта во Кичево и регионот first appeared on TV21.mk.

    spot_img