More

    „Ова Брисел не треба да си го дозволи“ Црна Гора преговара 10 години, Македонија во „вечна чекална

    Преговорите за членство се тест за кредибилитетот на Европската унија, рече претседателот на Македонија Стево Пендаровски кој е во официјална прва посета на Црна Гора. По средбите со неговиот хомолог Милош Ѓукановиќ беше заклучено дека делат слични погледи за надминување на заедничките предизвици. „Недозволено е и од аспект на Брисел и од аспект на творците […]

    The post „Ова Брисел не треба да си го дозволи“ Црна Гора преговара 10 години, Македонија во „вечна чекална first appeared on TV21.mk.

    spot_img