More

    Пендаровски и Ѓукановиќ во Бар на спомен обележјето на Владимир и Косара

    Претседателот Стево Пендаровски во рамки на дводневната официјална посета на Црна Гора, денеска со неговиот домаќин, црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ во Бар ќе го посетат спомен обележјето на Владимир и Косара. Пендаровски ќе му предаде спомен-плоча на Владимир и Косара на црногорскиот претседател Ѓукановиќ, во знак на силното пријателство и културно-историската врска меѓу Северна Македонија […]

    The post Пендаровски и Ѓукановиќ во Бар на спомен обележјето на Владимир и Косара first appeared on TV21.mk.

    spot_img