More

    Предложено укинување на КОВИД-сертификатите при влез во земјава

    Комисијата за заразни болести денеска препорача да се укине задолжителното поседување сертификат за вакцинација или прележаност на КОВИД-19 за влез во земјава. Овие потврди ќе останат да важат за влез во угостителски објекти. За оваа обврска при влез во ресторани и барови не е препорачано да биде укината зашто Комисијата смета дека не е добро […]

    The post Предложено укинување на КОВИД-сертификатите при влез во земјава first appeared on TV21.mk.

    spot_img