More

    Средба на Зеленски со четворица претседатели: Темната страна на човештвото го покажа своето лице

    Претседателите на Полска и на балтичките земји денеска го посетија Бородјанка, град во близина на Киев, кој литванскиот претседател Гитанас Науседа го опиша како „потопен во болка и страдање“ по „бруталните воени злосторства“. Наузеда и неговите колеги, Полјакот Анджеј Дуда, Естонецот Алар Карис и Летонецот Егилс Левитс, пристигнаа во Украина со воз за да му дадат поддршка […]

    The post Средба на Зеленски со четворица претседатели: Темната страна на човештвото го покажа своето лице first appeared on TV21.mk.

    spot_img