More

    Неделков: Без прифатлив предлог, штрајкот не може да прекине

    Тежиме кон иста цел, но се движиме по различни патишта. И наша цел е штрајкот побргу да заврши и децата да се вратат во клупите и занималните, но треба да ни се вкрстат патиштата и да има прифатливо решение за штрајкот да прекине. Уверени сме дека го правиме вистинското во интерес на членството, одговори претседателот […]

    The post Неделков: Без прифатлив предлог, штрајкот не може да прекине first appeared on TV21.mk.

    spot_img