More

    Притвор за двајца криумчари на мигранти

    На 12.04.2022 година, Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал, Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе во содејство со СВР Куманово и Регионалниот центар за гранични работи Север, а во координација со ОЈО за ГОКК, реализираше случај на криумчарење мигранти, извршено од страна на двајца илегални мигранти. Со цел […]

    The post Притвор за двајца криумчари на мигранти first appeared on TV21.mk.

    spot_img