More

    Пријавено сквернавење на гроб во Струга

    На 13.04 2022 година во ОВР Струга пријавено е сквернавење на гроб на Градските гробишта во Струга. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот, по што ОВР Струга ќе поднесе соодветна пријава.

    The post Пријавено сквернавење на гроб во Струга first appeared on TV21.mk.

    spot_img