More

    „Убиството на ракометарот е грозоморно, ѕверска агресија“, вели Новотни

    Психијатарот д-р Антони Новотни во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека убиството на ракометарот Денис Тот е грозоморно. Според него, ова е ѕверска агресија. „За самиот акт, и за она што го видовме за жал е грозоморно убиство кое што нема никаква друга етикета, освен една навистина сирова ѕверска агресија, која што нема […]

    The post „Убиството на ракометарот е грозоморно, ѕверска агресија“, вели Новотни first appeared on TV21.mk.

    spot_img