More

    ХЕРОИНИ: Две жени – пожарникарки учествуваа во гаснењето на големиот пожар во Скопје (ФОТО)

    Вкупно 55 пожарникари учестуваа во гаснењето на пожарот, кој избувна во кругот на поранешната фабрика „Треска“. Меѓу нив беа и две жени, Билјана Денчовска и Менка Стојановска, кои рамо до рамо со своите колеги храбро се бореа со огнената стихија.

    The post ХЕРОИНИ: Две жени – пожарникарки учествуваа во гаснењето на големиот пожар во Скопје (ФОТО) first appeared on TV21.mk.

    spot_img