More

    Касами ќе ги сече и дрвјата што останаа, активностите на „Страшо Пинџур“ во Тетово продолжуваат

    Општина Тетово денеска продолжи со работа на улицата „Страшо Пинџур“. Раководителот на Секторот за градежно земјиште, Мемет Јонузи вели дека немале средба со независните советници кои го оспорија сечењето на дрвја, а одлуката за продолжување на работните активности, како што додава, ја донеле по средбата со сопствениците на дуќаните. -Ние како општина настојувавме, но таа […]

    The post Касами ќе ги сече и дрвјата што останаа, активностите на „Страшо Пинџур“ во Тетово продолжуваат first appeared on TV21.mk.

    spot_img