More

    Ковачевски: Развиените општини значат посилна економија

    Многу е важна соработката на централната и локалната власт, развиените општини значат посилна економија, порача денеска премиерот Димитар Ковачесвки пред настанот по повод 50 години од постоењето на ЗЕЛС. Како што истакна Ковачевски, целта на Владата е сите ресурси да се насочат кон севкупен развој на државата. -Државата силно го подджува рамномерниот регионален развој и […]

    The post Ковачевски: Развиените општини значат посилна економија first appeared on TV21.mk.

    spot_img