More

    Првиот круг гласање за нов претседател на Албанија на 10 мај

     Првиот круг гласање за нов шеф на државата во албанскиот парламент ќе се одржи на 10 мај, потврдуваат од владејачката Социјалистичка партија. Координаторот на пратеничката група на социјалистите, Таулант Бала изјави дека на опозицијата и даваат рок од една недела да се вклучи во консултациите за кандидат за оваа функција. -Планираме средбата на координаторите на […]

    The post Првиот круг гласање за нов претседател на Албанија на 10 мај first appeared on TV21.mk.

    spot_img