More

    Трошановски: Процесот на Бугарија уште повеќе ќе ги измачува луѓето во следните години, овој процес ќе трае

    Марко Трошановски од Институтот Социетас Цивилис вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека процесот на Бугарија уште повеќе ќе ги измачува луѓето во следните години. Според него, овој процес ќе трае 10 години. „Уште еден процес кој што во наредните години ќе ги измачува луѓето, ќе ги измачува елитите и дури може […]

    The post Трошановски: Процесот на Бугарија уште повеќе ќе ги измачува луѓето во следните години, овој процес ќе трае first appeared on TV21.mk.

    spot_img