More

    КЗБ препорача укинување на сите рестриктивни мерки, освен носење маски во здравствени установи, аптеки, јавен превоз и домови за стари лица

    Комисијата за заразни болести на денешниот состанок препорача укинување на сите рестриктивни мерки за справување со Ковид-19, освен задолжително носење маски во здравствени установи, аптеки, јавен превоз и домови за стари лица.   Воедно, Комисијата апелира граѓаните да ги почитуваат препораките за лична заштита и хигиена, како што се често миење раце, дезинфекција и одржување дистанца.   Од комисијата потсетуваат […]

    The post КЗБ препорача укинување на сите рестриктивни мерки, освен носење маски во здравствени установи, аптеки, јавен превоз и домови за стари лица first appeared on TV21.mk.

    spot_img