More

    По одлуката на Газпром: Се огласи и претседателот на Думата – „Русија треба да донесе исти мерки и за другите непријателски земји“

    Вјачеслав Володин, претседателот на државната Дума, денеска оцени дека најголемиот руски производител на природен гас, Газпром, донел правилна одлука за целосно прекинување на испораката на гас за Бугарија и Полска и додаде дека Русија треба да ги преземе истите мерки и кон другите „непријателски земји“.  „Истото треба да се направи и кон другите земји кои […]

    The post По одлуката на Газпром: Се огласи и претседателот на Думата – „Русија треба да донесе исти мерки и за другите непријателски земји“ first appeared on TV21.mk.

    spot_img