More

    Донфрид: Премногу се одолговлекува меѓувладината конференција – „Македонија исполни тешки задачи, заслужува брз напредок“

    Силно ги поддржуваме вашите евроаспирации и сакаме што побрзо да се одржи меѓувладината конференција. Премногу се одолговлекува нејзиното одржување. Исполнивте тешки задачи, ги исполнивте реформите и заслужувате брзо да напредувате. Иднината на Северна Македонија е во ЕУ, порача помошник државната секретарка на САД за европски и евроазиски прашања, Карен Донфрид по денешната средба со министерот […]

    The post Донфрид: Премногу се одолговлекува меѓувладината конференција – „Македонија исполни тешки задачи, заслужува брз напредок“ first appeared on TV21.mk.

    spot_img