More

    Османи: Бугарите во Уставот, зошто да не! – Димитров: Треба да почне ветото да ги боли Бугарите

    Немаме ништо против Бугарите да влезат во македонскиот устав вели Бујар Османи, додавајќи дека нашата државата во светот има имиџ како земја која се грижи за сите етнички заедници. Според него еден ваков момент би бил најдоброто решение за надминување на јазот со Бугарија. „Бидејќи јас сум еден од првите што го спомна овој начин […]

    The post Османи: Бугарите во Уставот, зошто да не! – Димитров: Треба да почне ветото да ги боли Бугарите first appeared on TV21.mk.

    spot_img