More

    Вработени во МВР земаат и по 20.000 денари плата – управните служби при МВР размислуваат за штрајк?

    Поблиску до граѓаните за да јакне довербата во полицијата, оваа година на поразличен начин ќе се одбележи Денот на полицијата, рече министерот Оливер Спасовски во Струмица. „Еден од клучните приоритети на раководството на МВР беше  добро да бидеме поставени на стратешко ниво за да ја подигнеме безбедноста и затоа денеска ги имаме најдобрите резултати во […]

    The post Вработени во МВР земаат и по 20.000 денари плата – управните служби при МВР размислуваат за штрајк? first appeared on TV21.mk.

    spot_img