More

    Полог изгуби проект за третирање кучиња скитници – општина Брвеница одби да се гради стационар на нејзина територија

    Поради одлуката на Советот на општина Брвеница – на нејзина територија да не се гради регионален центар за третирање кучиња скитници, според градоначалникот на Тетово, Биљал Касами, општините од Полошкиот регион изгубиле проект на УНДП. Затоа, сега треба да изнајдеме друга локација, вели Касами. „Проектот има временска рамка како што спомнавте и нема да може […]

    The post Полог изгуби проект за третирање кучиња скитници – општина Брвеница одби да се гради стационар на нејзина територија first appeared on TV21.mk.

    spot_img