More

    „Без лихвари, газди и банкари можеме, но без работници не можеме“ – Протест во Скопје (ВИДЕО)

    „Без пари нема работа“, „Зголемување на плата 2 806 денари веднаш за сите“, „Без лихвари, газди и банкари можеме, без работници не можеме“, „Договори за вработување на неопределено време“, „Стоп за мобинг“, се само некои од пораките на денешниот првомајски протест што го организира Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ). Протестот почна пред зградата на […]

    The post „Без лихвари, газди и банкари можеме, но без работници не можеме“ – Протест во Скопје (ВИДЕО) first appeared on TV21.mk.

    spot_img