More

    Зголемена фрекфенција на патници и возила на ГП Блаце поради Бајрамските празници

    Во врска со новинарското прашање на ТВ21 Ве известуваме дека во изминатite два дена имаме зголемена фрекфенција на патници и возила на ГП Блаце што се должи како резултат на Бајрамските празници и фактот дека Р.Косово од 02.05.2022 година ги укина рестриктивните мерки против COVID 19 Од страна на Граничната полиција преземени се сите мерки […]

    The post Зголемена фрекфенција на патници и возила на ГП Блаце поради Бајрамските празници first appeared on TV21.mk.

    spot_img