More

    Има многу историски личности кои не поврзуваат со Бугарија, вели Георгиевски

    Поранешниот премиер Љубчо Георгиевски вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека има многу историски личности кои не поврзуваат со Бугарија. „Секоја личност може да не поврзе“, вели Георгиевски.

    The post Има многу историски личности кои не поврзуваат со Бугарија, вели Георгиевски first appeared on TV21.mk.

    spot_img