More

    Поради снимање спот – посебен режим на сообраќај на ул.„50 дивизија“ во Скопје

    Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека на 04.05.2022 година (среда), во периодот од 07.00 до 13.00 часот, поради снимање на видео спот, МВР ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот на ул.„50 дивизија“ во Скопје, односно сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. За таа цел МВР апелира до граѓаните да ги […]

    The post Поради снимање спот – посебен режим на сообраќај на ул.„50 дивизија“ во Скопје first appeared on TV21.mk.

    spot_img