More

    Редовна 42-ра владина седница

    Владата на Република Северна Македонија, денеска, 3.05.2022 година (вторник) ќе ја одржи редовната 42-ра седница. Според предложениот дневен ред, согласно своите надлежности Владата ќе разгледува повеќе точки од својата програма за работа и од интерес на граѓаните. На дневниот ред на седницата денеска е Извештај за степенот на реализација на Програмата за работа на Владата […]

    The post Редовна 42-ра владина седница first appeared on TV21.mk.

    spot_img