More

    Јас кога сум растел, за мене Ванчо Михајлов бил синоним за самостојна и независна Македонија, рече Георгиевски

    Поранешниот премиер Љубчо Георгиевски вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека додека тој растел, Ванчо Михајлов бил синоним за самостојна и независна Македонија. „Ние кога прифативме да го крстиме во Кичево – 10-ти Конгрес, значи ние прифативме свесно три конгреса на ВМРО на Ванчо Михајлов 24-та/25-та, 28-ма и 32-ра година. И сега […]

    The post Јас кога сум растел, за мене Ванчо Михајлов бил синоним за самостојна и независна Македонија, рече Георгиевски first appeared on TV21.mk.

    spot_img