More

    ВМРО со протест во Софија – „Македонија нема место во ЕУ додека не ги гарантира правата на Бугарите“

    ВМРО денеска организираше протест за заштита на бугарскиот национален интерес во Северна Македонија. Протестот го организираше младинската организација на партијата. Тие излегоа со плакат на кои стоеше „Не ја предавај Македонија“ Демонстрантите ѝ кажаа на Владата дека интересот на Бугарија „не е на продажба“ за визи и авиокомпании и дека историјата на двете земји е […]

    The post ВМРО со протест во Софија – „Македонија нема место во ЕУ додека не ги гарантира правата на Бугарите“ first appeared on TV21.mk.

    spot_img