More

    Славески: Добро што ќе има надзор на трошењето на средствата од страна на ММФ

    Поранешниот министер за финансии Трајко Славески гостува вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 каде разговараме за буџетот и јавниот долг на Македонија. Во однос на новиот аранжман за кредит од ММФ, Славески вели дека е добро што ќе има надзор на трошењето на средствата од страна на Мисијата на Меѓународниот монетарен фонд. „Добро […]

    The post Славески: Добро што ќе има надзор на трошењето на средствата од страна на ММФ first appeared on TV21.mk.

    spot_img