More

    Што ќе се случува со галиите во Скопје? Едната е затворена, другата функционира, а третата уништена

    Половина оштетена, со искршени прозорци и табли. Вака изгледа галијата која до минатата година функционираше како ресторан. Ниедна од галиите кои се поставени во реката Вардар се уште не е отстранета, иако тоа го ветуваше екс градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, кој рече дека истите претставуваат опасност. Едната од нив е функционална, а процесот […]

    The post Што ќе се случува со галиите во Скопје? Едната е затворена, другата функционира, а третата уништена first appeared on TV21.mk.

    spot_img