More

    Ковачевски: Не чека тешка година, најкризна после втората Светска војна, има енергетска криза, војна, ковид-19, зголемување на цените…

    Премиерот Димитар Ковачевски во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека не чека тешка година, односно најкризна после Втората Светска војна. Тој додава дека има енергетска криза, војна, ковид-19, како и зголемување на цените. „Не очекува исклучително тешка година, ова е година која е најкризна после Втората Светска војна. Во тоа време се уште […]

    The post Ковачевски: Не чека тешка година, најкризна после втората Светска војна, има енергетска криза, војна, ковид-19, зголемување на цените… first appeared on TV21.mk.

    spot_img