More

    Одбележан Денот на македонскиот јазик

    Одбележан Денот на македонскиот јазик Во организација на Министерството за култура, денеска во Клубот на пратениците се одржа свечен настан по повод одбележувањето на Денот на македонскиот јазик – 5 Мај. На настанот, на кој присуствуваа и министри, претставници на дипломатскиот кор, професори и други видни личности од јавниот и од политичкиот живот во земјава, се […]

    The post Одбележан Денот на македонскиот јазик first appeared on TV21.mk.

    spot_img