More

    Саниран коловозот на булеварот ВМРО

    Екипите на јавното претпријатие „Улици и патишта“ по налог на Град Скопје денеска го санираа оштетувањето на коловозот на булеварот ВМРО, каде што во текот на вчерашниот ден пропадна дел од асфалтот. Во текот на изминатата ноќ екипите на ЈП „Водовод и канализација“  утврдија дека станува збор за стара водоводна мрежа која се користела за […]

    The post Саниран коловозот на булеварот ВМРО first appeared on TV21.mk.

    spot_img