More

    Стомачниот вирус ги наполни амбулантите, Лумани: Последица на храна со истечен рок и прекумерно консумирање храна

    Болки во желудникот, дијареја и повраќање, се симптомите на кои најчесто се жалат граѓаните кои ги наполнија болниците и амбулантите. Ова се типичните симптоми за ротавирус, вели лекарот Седат Лумани, додавајќи додава дека во овој период не е вообичаено да се појави овој вирус. Но, вирусот не бира сезона вели тој. Симптомите траат до два […]

    The post Стомачниот вирус ги наполни амбулантите, Лумани: Последица на храна со истечен рок и прекумерно консумирање храна first appeared on TV21.mk.

    spot_img