More

    Деспотовски: Нема ризик во снабдувањето со гас на фирмите од зоните

     Нема никаква најава, ниту индикатор дека може да се случи прекин во снабдувањето со гас на компаниите од слободните економски зони, рече денеска директорот на Дирекцијатата за ТИРЗ, Јован Деспотовски. Деспотовски верува дека земјава, сепак, има резервни опции кои може да се стават во функција доколку се укаже потреба да им се помогне на компаниите […]

    The post Деспотовски: Нема ризик во снабдувањето со гас на фирмите од зоните first appeared on TV21.mk.

    spot_img