More

    Ковачевски со најава до пензионерите: Ќе имаме рекордно зголемување на пензиите

    Премиерот Димитар Ковачевски вчера во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека ќе има рекордно зголемување на пензиите. Тој вели дека ќе има вопоставување на методологија на раст на пензиите. „Ќе имаме сега историско најголем раст на пензиите кој што не е политички мотивиран, туку кој што е методолошки и не е во изборна […]

    The post Ковачевски со најава до пензионерите: Ќе имаме рекордно зголемување на пензиите first appeared on TV21.mk.

    spot_img