More

    Колку долго пилешкото месо смее да биде замрзнато?

    Повеќето од нас имаат навика да замрзнуваат храна која подоцна ќе ја подготвиме, но дали знаете колку долго може да се замрзне пилешкото? Доколку го ставите во замрзнувач веднаш по купувањето и е замрзнат цело време до употреба, тогаш ќе биде безбеден за неограничена потрошувачка, без разлика на роковите наведени на пакувањето. За најдобар квалитет, […]

    The post Колку долго пилешкото месо смее да биде замрзнато? first appeared on TV21.mk.

    spot_img