More

    Над 1.000 првоодделенци се очекува да се запишат во 16-те основни училишта во Куманово

    Почна уписот на децата во прво одделение во 16-те основни училишта во Куманово, информираа денеска од Секторот за образование. Уписот е со физичко присуство. Право на упис имаат децата родени во 2016 година, како и оние родени во јануари 2017 година. – Според податоците на управата за водење на матични книги од каде Секторот за образование ги добива […]

    The post Над 1.000 првоодделенци се очекува да се запишат во 16-те основни училишта во Куманово first appeared on TV21.mk.

    spot_img